Link :: 21.11.2004 :: 18:07 Pierwszy dzień mojego smęcenie. Miło że zaglądasz.
wpisz się do KSIĘGI :) Komentuj(1)
Link :: 22.11.2004 :: 16:14 Tak mam ochote uciec i biec dalekooo, wpaść w Twoje ramiona... Smutny dzisiaj dzień.
"I nie ważne, że świat na którym przyszło mi żyć lepszym wydawał się być, nie ważne..." Komentuj(2)
Link :: 24.11.2004 :: 21:10 "Dzień może zaczoł się marnie, też skończy się..." hmm lubię tą piosenkę. Jestem wykończona szkołą, przeraża mnie to że nie mam prawie na nic czasu, tyle rzeczy zaniedbuje:( a przezde wszytskim przyjaźń:( Łapie doła, ale staram się jakoś sama pocieszać :P
Tęsknie strasznie za Agatką... I moją kochaną przyjaciólką Kingusią tak mi jej brakuje BARDZOOO!!! I z Grzechem też się ostatnio nie dogaduje:( Wszytsko się piep****. Marze o wekendzie hmm, bo są andrzejki i mam nadziejeże choć na chwilke uciekne od zagonionej rzeczywistości. Komentuj(0)
Link :: 25.11.2004 :: 21:34 " Przyjaciele są jak ciche anioły,
które podnoszą nas,
kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać..."
"Nawet w obliczu śmierci przyjemna jest świadomość posiadania przyjaciela..." Komentuj(0)
Link :: 28.11.2004 :: 11:23 "Nie wiem co się dzieje, nie wiem co się dzieje...wiem tylko że Ty i Tylko Ty, Ty i tylko Ty..."
Wróciłam z andrzejek, było tak sobie i na dodatek jestem chora... :( Agunia już dzisiaj wyjeżdża :( Już nic nie pisze bo nie wiem co... :( Komentuj(0)
|